TJENESTER

Hva vi kan hjelpe deg med

Tjenester Tjenester Tjenester

Image module

SALG

Over tjue norske kunstnere
Moss | Kunst | Ramme har over tretti års erfaring med formidling av kunst. Galleriet har verker av over tjue norske kunstnere for salg. Alle har vært utstilt hos oss og har solgt sine arbeider gjennom oss. Vi har verker hovedsakelig innen klassisk figurativ kunst og innen naivistisk, impresjonistisk tradisjon.
Image module

KJØP

Har alltid nytt utvalg
Galleriet kjøper inn løpende fra våre assosierte kunstnere slik at vi alltid har nytt utvalg for våre kunder. Vi kan også bistå kunder med innkjøp av spesifikke kunstnere eller for å utsmykke et konkret lokale. Ditt hjem eller arbeidslokaler vil bli lagt merke til! Vi kommer gjerne på hjemmebesøk for å kunne gi gode råd i forhold til utsmykning.
Image module

INNRAMMING

Se på vårt utvalg
Vi gjør det meste innenfor innrammingsfaget. Vi vil gi kunstverket den oppmerksomhet det fortjener samtidig som en bevarende innramming har en konserveringseffekt. Kom innom butikken/verkstedet for å se på vårt utvalg av rammeprofiler, galleriskinner, belysning, plater, lerreter, passepartout og glass.
Image module

VERDIVURDERING

De fleste typer malerier
Vi har verdivurdering på de fleste typer av malerier. Kom innom oss med ditt maleri, eller kontakt oss for en timebestilling. I utgangspunktet så gjør vi verdivurdering på 1-2 dager, men det kan forekomme lenger tid.
Image module

UTSMYKNING

Både nye og gamle malerier
Vårt galleri kan gjøre utsmykning av både nye og gamle malerier. Trenger ditt maleri en overhaling? Ønsker du å få litt mer freshness i bildet ditt? Ta kontakt med oss så finner vi sammen den beste løsningen for deg og ditt maleri.
Image module

REPARASJON

Lang og bred erfaring
Har ditt fotografi blitt skadet? Har du fått vann på det for eksempel? Fortvil ikke. Våre eksperter med lang og bred erfaring innenfor bildebransjen kan hjelpe deg! Ta kontakt med oss i dag!
Image module

DIGITALISERING

Vi kan redde bildene
Har du mange gamle filmruller? Har du et gammelt fotografi som begynner å falme? Våre eksperter kan få bildene inn digitalt og gjøre korreksjoner på de via vår datamaskin. Vi kan redde bildene dine!
Image module

RENS

Kun de beste rensemidlene
Gamle malerier som kan ha blitt utsatt for ytre påvirkninger trenger ofte litt ekstra pleie. Det kan være støv og skitt som har vært i hus og leilighet som setter seg i bildet. Vi bruker kun de beste rensemidlene som ikke skader ditt verdifulle maleri.
Image module

TRANSPORT

Bistå med å tilrettelegge
For transport av kunstverker for innramming, taksering, restaurering eller ved utlån, kan Moss | Kunst | Ramme bistå med å tilrettelegge for transport i Norge og utlandet, både før og etter salg er gjennomført.
Image module

MONTERING

Kom innom vår butikk
Trenger du hjelp til montering? Kom innom vår butikk i Moss sentrum for en god kopp kaffe, så setter vi sammen opp en plan for beste plassering for bildene dine.
Image module

BELYSNING

Hva som passer best
Maleriene skal ha riktig lys. Vi vet hvor maleriene gjør seg best. Husk at det er forskjellig lys som hvert enkelt maleri passer best til.
Kontakt oss i dag

Vi kan besvare alt du måtte undre på

Ring oss
(+47) 69 25 28 32
Send oss e-post
post@mosskunstramme.no
Besøk oss
Kongens gate 15, 1530 Moss